FAQ

Consultanta dermatologica online – Intrebari frecvente

Sunt suficiente imaginile si descrierea problemei mele  pentru a primi informatii utile?

In cele mai multe cazuri, da. Exista bineinteles si anumite situatii in care medicul dermatolog poate decide ca sunt necesare fotografii suplimentare sau ca va trebui sa mergeti la o consultatie fata-in-fata in cabinet/clinica. In eventualitatea acestor situatii veti fi informat corespunzator si in timp util, prin intermediul datelor de contact furnizate de catre dumneavoastra. Din acest motiv este necesar sa va asigurati ca datele de contact sunt corecte.

Este weekend. Pot folosi serviciul de consultanta online? Cand voi primi rezultatele?

Serviciul de teledermatologie este disponibil non-stop, 24 ore din 24, 7 zile din 7. Solicitarile trimise vor fi procesate imediat si dumneavoastra veti primi un raspuns in maxim 48 ore.

Care sunt calificarile medicului dermatolog care imi va raspunde?

Medicii dermatologi care raspund solicitarii dumneavoastra sunt confirmati in specialitate de catre Ministerul Sanatatii si sunt inscrisi in Colegiul Medicilor din Romania. Prin urmare acestia sunt acreditati sa practice medicina in specialitatea dermato-venerologie pe teritoriul Romaniei.

Si daca problema mea este grava sau am nevoie de o biopsie cutanata?

Teledermatologia (consultanta dermatologica online) reprezinta un serviciu util in cazul persoanelor care au o problema dermatologica si nu pot astepta o saptamana (sau mai multe) pana la o consultatie in cabinetul medicului. Daca unul din medicii nostri constata ca ati putea avea o problema grava (ex. un cancer de piele, o reactie alergica cu fenomene de gravitate, etc) atunci vom depune toate eforturile necesare sa va facilitam accesul cat mai rapid la o consultatie fata-in-fata pentru eventuale analize de laborator, investigatii imagistice sau biopsie cutanata.

Dupa consultatia initiala ii voi putea adresa intrebari suplimentare medicului dermatolog?

Sigur ca da. Veti primi pe e-mail un raport cu informatii si explicatii detaliate care va contine si numele si datele de contact ale medicului dermatolog care a analizat solicitarea dumneavoastra. Asadar, veti putea sa ii adresati intrebari medicului dermatolog in cazul in care inca aveti nelamuriri.

DESPRE SERVICIUL NOSTRU

Cat dureaza pana primesc un raspuns de la medicul dermatolog?

In mod obisnuit veti primi pe adresa de e-mail completata in formular un document cu analiza detaliata a problemei dvs in maxim 48 de ore de la inregistrarea solicitarii si efectuarea cu succes a platii online. Acest document va include diagnostice prezumptive, masuri de ingrijire generale, principii de tratament, regimul alimentar de urmat (dupa caz), alte investigatii ce ar putea fi utile in cazul dumneavoastra, toate in limitele unei evaluari online.

De ce as folosi serviciul de consultanta dermatologica online?

Aveti o alunita, pata, pistrui sau o eruptie cutanata care va ingrijoreaza? Daca aveti o problema de piele care nu reprezinta o urgenta medico-chirurgicala atunci consultanta dermatologica online va poate aduce informatii medicale avizate (ce provin direct de la un medic dermatolog) rapid,  comod, fara programare, fara linii de asteptare.

Ne puteti contacta ori de cate ori:

  • Doriti ca un medic dermatolog sa analizeze o problema cu pielea dumneavoastra
  • Nu puteti, din diverse motive, sa ajungeti intr-un centru medical pentru o consultatie
  • Doriti o a doua opinie in privinta unui diagnostic pe care l-ati primit sau tratamentul pe care-l aveti deja nu functioneaza sau aveti nelamuriri in privinta modului de administrare
  • Locuiti in zone in care accesul la servicii dermatologice specializate este dificil sau chiar imposibil
  • Sunteti in vacanta/concediu sau plecat din localitate
  • Doriti informatii corecte cu privire la o afectiune dermatologica si asupra posibilitatilor de tratament pentru aceasta

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Informatiile mele medicale sunt confidentiale ?

DA! Intimitatea dvs este foarte importanta pentru noi si mentinerea confidentialitatii datelor este ceva ce luam foarte in serios. In acest sens utilizam o multitudine de proceduri si masuri de securitate pentru a asigura protectia datelor personale. Niciuna din datele dvs nu sunt transmise mai departe fara ca dumneavoastra sa va exprimati acordul in scris. Pentru mai multe detalii va rugam consultati Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciului si Politica de Confidentialitate a datelor.

Imaginile trimise de mine sunt confidentiale?

DA! Imaginile transmise de dvs au caracter confidential. In acest sens utilizam o multitudine de proceduri si masuri de securitate pentru a asigura protectia datelor personale. Niciuna din datele dvs nu sunt transmise mai departe fara ca dumneavoastra sa va exprimati acordul in scris. Pentru mai multe detalii va rugam consultati Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciului si Politica de Confidentialitate a datelor.

Scroll to Top