Fisa consultanta dermatologica online

Fișă de consultanță dermatologică online

Completati formularul de mai jos oferind cat mai multe informatii.

Datele marcate cu * sunt obligatorii.

  FemininMasculin

  Necesar pentru a primi raspunsurile de la medicul dermatolog

  Necesar pentru evitarea greselilor de tipar

  Necesar pentru emiterea facturii dupa achitarea costului consultantei dermatologice online.

  Alegeti "Initiala" daca este prima data cand solicitati consultanta dermatologica online pentru problema curenta; "Control" daca ati mai solicitat consultanta dermatologica pe aceasta platforma online pentru problema dvs; "Second-opinion" daca doriti o a doua parere din partea Dr. Mihai Lupu asupra afectiunii de care suferiti.

  InitialaControlSecond-opinion

  Cred ca am o boala cu transmitere sexuala

  Descrieti, in cuvintele dumneavoastra, aspectul leziunilor. Exemplu: pete, brobonite, cosuri, umflaturi, basici/vezicule, basicute cu lichid, ulceratii/rani, fisuri/crapaturi, eczeme, cojite/scuame, etc.

  Mentionati localizarea si numarul leziunilor. Exemplu: pe gland si preput/pe vulva/perianal/pe scrot/etc.

  Daca exista scurgeri uretrale sau vaginale, mentionati momentul de aparitie (ex. dimineata, inainte/dupa contactul sexual), culoarea (ex. gri, galbene, verzui, sanguinolente, transparente/incolore, etc) si mirosul (ex. neplacut). Daca nu aveti scurgeri uretrale sau vaginale completati "nu am".

  Specificati momentul aparitiei problemelor. Mentionati inclusiv contactele sexuale orale. Exemplu: la trei zile dupa contact sexual neprotejat; la trei saptamani dupa contact sexual neprotejat.

  Exemplu: 2 zile, 1 saptamana, etc

  Bifati daca aveti si alte manifestari. Descrieti orice alte manifestari nu se regasesc in lista. Daca nu aveti alte manifestari completati "nu am".

  Prurit local (mancarimea zonei)Durere sau usturimeEritem local (roseata zonei)Edem local (umflarea zonei)Usturime la urinare sau ejacularePrurit la alte persoane cu care locuitiDurere in timpul contactului sexualDurere in timpul erectieiDureri testiculare, abdominale sau perianaleGanglioni inghinali tumefiatiFebra/frisonPrurit generalizatDureri musculare sau articulareStare generala alterataObosealaGreata, varsaturi, diaree

  Descrieti aici tratamentele medicamentoase efectuate in prezent sau trecut. Mentionati inclusiv suplimente nutritive sau tratamente homeopate, masuri generale (regimuri sau diete), etc. Exemplu: Metronidazol tablete, 1 tableta de 2 ori pe zi, 7 zile. Daca nu ati efectuat niciun tratament pentru problema dvs completati cu "nu".

  s-a ameliorats-a agravatfara modificaria disparut initial dar a reaparut

  AlcoolFumatAltele

  Am avut boli cu transmitere sexuala si in trecut. Exemplu: sifilis, gonoree/sculament, herpes genital, Chlamydia, HPV/condiloame acuminate/negi genitali, etc.
  NuDa

  Descrieti semnele si simptomele pentru care solicitati consultanta dermatologica, precizand si localizarea lor, precum si alte detalii pe care le considerati importante. Cu cat informatiile oferite de dvs sunt mai detaliate cu atat raspunsul va fi mai exact. Exemplu: pete de culoare alba si maro, bine delimitate, la nivelul trunchiului, gatului, bratelor si picioarelor, ce au aparut in urma cu 14 zile si s-au dezvoltat lent. SAU pete de culoare rosie, care se simt la atingere, cu scuame/coji albe groase, pe coate, genunchi si pielea capului, aparute in urma cu mai multe luni, care trec si apar din nou.

  Bifati daca aveti si alte manifestari. Descrieti orice alte manifestari nu se regasesc in lista. In cazul in care nu mai aveti si alte manifestari bifati "Nu am".

  Prurit (mancarime)Durere sau usturimeEritem (roseata zonei)Edem (umflarea zonei)Prurit la alti membri ai familieiFebra/frisonPrurit generalizatDureri musculare sau articulareStare generala alterataObosealaGreata, varsaturi, diareeNu am

  Descrieti aici tratamentele efectuate in prezent sau trecut. Mentionati inclusiv suplimente nutritive sau tratamente homeopate, masuri generale (regimuri sau diete), etc. Exemplu: Fluocinolon unguent, de 2 ori pe zi, 5 zile. SAU Leziune operata in urma cu 3 luni, care intre timp s-a refacut. Daca nu ati efectuat niciun tratament pentru problema dvs dermatologica completati cu "nu".

  s-a ameliorats-a agravatfara modificaria disparut initial dar a reaparut

  Enumerati bolile cronice prezente la rudele dvs de grad I si II (parinti, frati/surori, bunici). Completati obligatoriu daca exista istoric familial de: cancere de piele, melanom, alergii, astm bronsic, rinita sau conjunctivita alergica, dermatita atopica, varice, eczema cronica, psoriazis. In cazul in care nu exista antecedente familiale completati cu "Nu am".

  Bifati daca suferiti de una sau mai multe din urmatoarele afectiuni si adaugati mentiuni daca considerati necesar. Daca nu aveti alte probleme medicale bifati "Nu am".

  Cancer (orice tip)Alergii sau astm bronsicDiabet zaharatHepatita virala cronica (B sau C)HIV/SIDABoli psihiatriceBoli neurologice (AVC, Parkinson, Alzheimer, etc.)Boli de sangeColagenoze (lupus eritematos, sclerodermie, dermatomiozita, etc)Alte boli inflamatorii croniceNu am

  Bifati daca suferiti de una sau mai multe din urmatoarele afectiuni. Daca nu aveti/ati avut alte boli dermatologice bifati "Nu am".

  UrticarieEczemePsoriazisDermatita atopicaMelanomAlte cancere de pieleInfectii piele, unghii sau mucoaseBoli cu transmitere sexualaNu am

  Precizati bolile cu transmitere sexuala de care ati suferit in trecut:

  AlcoolFumatAltele

  Completati numai daca lucrati in mediu toxic sau cu mult stress (Ex. substante chimice (inclusiv solventi, vopseluri, uleiuri, lacuri, detergenti, produse de curatenie), materiale de constructii, praf, umiditate ridicata sau foarte scazuta, temperatura ridicata sau foarte scazuta, lucru la birou, lucru in subteran, lucru sau activitati recreationale/hobby-uri in soare, etc).


  Incarcati 3 imagini reprezentative pentru afectiunea dvs (limita maxima 4MB/fisier). Consultati ghidul de fotografiere pentru a afla care sunt etapele pentru a obtine imagini de buna calitate cu telefonul mobil. Folositi intotdeauna blitul. Imaginile de calitate slaba ingreuneaza sau fac imposibila evaluarea problemei dvs. Tipuri de imagini si documente acceptate: jpg, jpeg, png, bmp, pdf, doc, docx.

  Completati detaliile consultantei dermatologice online initiale, precizand diagnosticul sau diagnosticele primite, tratamentele efectuate intre timp (tip si frecventa de administrare; ex: Elocom crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara) si durata lor (ex. 3 zile, 2 saptamani, 2 luni, etc) . Cu cat informatiile oferite de dvs sunt mai detaliate cu atat raspunsul va fi mai precis.

  s-a ameliorats-a agravatfara modificaria disparut initial dar a reaparut

  Relatati pe scurt consultatia dermatologica anterioara, precizand diagnosticul sau diagnosticele primite, tratamentele efectuate (tip si frecventa de administrare; ex: Elocom crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara) si durata lor. Detaliati totodata nelamuririle pe care le aveti in legatura cu afectiunea dvs, cu tratamentul, cu optiunile de tratament, etc. Cu cat informatiile oferite de dvs si intrebarile adresate sunt mai detaliate cu atat raspunsul va fi mai precis.

  s-a ameliorats-a agravatfara modificaria disparut initial dar a reaparut

  Incarcati pana la 3 documente relevante (imagini, retete, bilete de externare, scrisori medicale, etc. limita maxima 4MB/fisier). Consultati ghidul de fotografiere pentru a afla care sunt etapele pentru a obtine imagini de buna calitate cu telefonul mobil. Folositi intotdeauna blitul. Imaginile de calitate slaba ingreuneaza sau fac imposibila evaluarea problemei dvs. Tipuri de documente acceptate: jpg, jpeg, png, bmp, pdf, doc, docx.

  Tariful pentru o consultatie dermatologica online este de 120 RON. Prin apasarea butonului "TRIMITE" fisa completata de dvs va fi transmisa catre medicul dermatolog si va fi afisata o confirmare de trimitere. Daca sunteti eligibil pentru o consultatie online, veti primi prin e-mail un link de plata. Dupa efectuarea cu succes a platii, cazul dvs va fi analizat si veti primi in termen de 48 ore raspunsurile, tot pe e-mail.

  *Dupa primirea solicitarii si analizarea informatiilor furnizate de dvs, vi se pot cere detalii suplimentare care, in anumite situatii, sunt necesare pentru clarificarea problemei. Aceste solicitari vor fi emise pe e-mailul completat de dvs in fisa de evaluare si responsabilitatea privind corectitudinea informatiilor puse la dispozitie va apartine in totalitate.

  Scroll to Top